Rumik
20 от 36 Продукта

Майсторът се познава по гащеризона! 

Когато видим човек с работен гащеризон или панталон, винаги правим асоциация с майстор, работник или механик. Този вид работно облекло е визията - отличителната черта на работника!

Според предпочитанията на човек, ние сме подготвени да отговорим на всички представи за идеалната част от работния комплект.

Гащеризоните са широки и удобни, изработени от дишащи материи, които не позволяват прегряване на тялото или изпотяване. Зимните такива, са достатъчно топли, за да защитят ефективно своя собственик от мразовити условия. Тирантите, са отличителния белег на гащеризона. Те са отговорни за стабилността на дрехата и не позволяват нейното смъкване. 

Също както гащеризона, работният панталон е снабден с достатъчно джобове, обемни или не, с цип или без. Тяхното предназначение е изключително практично за ежедневна експлоатация. 

Когато нужният инструмент е под ръка, интензивната работа не може да те уплаши! Когато дрехите са удобни, усещаш натоварването по-леко!

Обичаме да глезим клиентите си! Обичаме доволните им усмивки и да ги виждаме отново и отново! За това се стараем да не предаваме доверието им, като подбираме най-подходящите стоки за тях!