Rumik
20 от 130 Продукта

Няма електротехническо изделие, в чието устройство да не участват проводници. Независимо дали захранващи, за пренос на различни сигнали или за вътрешни връзки на електротехниката.

В тази категория ще направим опит да представим поне част от богатството на кабелите, които можете да откриете при нас.

Един от най-разпространените проводници за изграждане на електроинсталацията е така нареченият ПВВ-МБ1. Този кабел неслучайно е плосък, конструкцията му помага за лесното му полагане директно върху стената и нейната мазилка. По този начин до него не достига кислород, а това значително намалява стареенето на PVC изолацията.

Друга разновидност на мостовия кабел е СВТ. Силов кабел, който може да бъде поставен в гофрирана тръба или положен директно в земята.

Кабелите от тип ШВПС са гъвкави кабели с отделно изолирани медни жила и обща обвивка.

ШКПЛ-Б е гъвкав, многожилен проводник с каучукова изолация на електрически машини при големи натоварвания.

Към двужилните представители на тази категория спадат и кабелите за колони. Служат за осъществяване на връзка между говорителите и усилвателите.

Радиочестотният коаксиален кабел е предназначен за предаване на сигнали при високочестотна апаратура - правилният избор за свързване на радио и телевизионни приемници.

Това е само малка част от пъстрия и многоброен асортимент, който ще срещнете, посещавайки света на електроматериалите, които поддържаме.