Rumik
9 от 9 Продукта

Създалата се ситуация около Корона вируса в последните години наложи търсенето и използването на различни антибактериални и дезинфекциращи препарати.

Страха от срещата с вируса и различните бактериални инфекции създаде нуждата от непрекъсната дезинфекция и почистване на ръцете и различните повърхности. Използването на дезинфектантите вече се възприема като ежедневна нужда и тази всекидневна употреба се приема като нещо нормално и необходимо.

Тяхното използване вече е задължително на обществени места като здравни и лечебни заведения, търговски обекти, ресторанти и във всяко едно помещение или работно място, където има поток от хора.

Освен в обществена среда дезинфекцията с различни препарати се прилага и в домашна обстановка, където сигурността за здравето на близките и на семейството са едни от най-важните критерий за семеен уют и всеобщо спокойствие.

Днес избора на дезинфектанти е голям, под формата на антибактериален гел, пяна или в течен вариант, тези от тях на алкохолна основа са едни от най-предпочитаните и търсените на пазара.

Ние разполагаме с различни модели и разфасовки, така че да можем да отговорим на нуждите и предпочитанията на всеки клиент. Цените отговарят напълно на качеството на предлаганите от нас продукти, за което гарантираме като зареждаме стоки само от проверени и надеждни производители.