Rumik
20 от 39 Продукта

Ретро е новото модерно!

Боядисването с тебеширена боя все повече набира популярност. Този тип бои се отличават с това, че не се изискват специални умения, когато се работи с тях, а позволяват да се нанасят чрез различни техники и с различни четки. Допълнителните шаблони, които се предлагат и тяхното разнообразие дават свободата да се реализират различни креативни идеи.

С тяхна помощ мебелите придобиват нов, модерен и различен облик. Днес ретро визиите се завръщат в съвременния дизайн в интериора. Ефектът на състарени мебели е все по-често търсен и предпочитан от любителите на нестандартните решения. Смело може да се приеме твърдението, че ретрото е новото модерно!

Едно от предимствата им пред другите е, че няма нужда от предварителна подготовка на повърхностите като грундиране и шкурене. Тебеширената боя може да се използва успешно за прикриването на дефектите върху стари мебели, стени, подове и тавани. Старите врати в помещенията също могат да придобият нова модерна визия и то бързо и  лесно, в домашна обстановка и от всеки, който има желанието и идеята да обновява, реставрира и твори.

Боите не се разтичат, гарантират  отлично качество и вдъхват нов живот на старите мебели. Могат да се използват за всякакви повърхности като метал, пластмаса, стъкло и др.

Освен лесни за употреба, тебеширените бои не са токсични, без задушлива миризма и напълно безопасни за употреба дори в затворени пространства.

Тебеширените бои се предлагат в богата палитра от цветове и могат да се съчетаят отлично с всеки интериор.

За допълнителна информация относно разходна норма, покривност и начин на употреба може да се доверите на нашите консултанти на място в магазина, по телефона или онлайн.