Rumik
16 от 16 Продукта

ПВЦ колоните са в отличен синхрон с мебелните комплекти за баня! Не изискват много място, а събират много!

Колоните са практична мебел, а ПВЦ материалът, от който често се изработват, гарантира трайността им на живот във влажните помещения.

В зависимост от размера на колоната, може да изберете между конзолен вариант, т.е окачен на стената или на крачета. В този тип мебел можете да съберете много неща!

Козметика, почистващи препарати или хавлиени кърпи. Някои модели се предлагат и с вграден кош за пране. Изключителна идея, която пести място, а и мръсните дрехи винаги са скрити.

Ако подберете модел с открито рафтче, може да декорирате и да направите банята по-уютна и приветлива.

Ако Вашето помещение не позволява да добавите колона към мебелите, ако нямате достатъчно място или размерът, от който се нуждаете, е нестандартен, имаме решение!

Можем да изработим мебел по Вашите индивидуални нужди. Само елате с тония размер, които Ви трябва, а ние се ангажираме да направим предварително запитване за цена.

Това по никакъв начин не Ви ангажира с покупка, услугата е безплатна. След одобрението Ви на обявената цена за изработка и съответния срок, правим поръчката.

Обикновено тя се изпълнява в рамките на 20 работни дни.

Не забравяйте, че освен мебели в бял цвят, може да изберете и други цветове по каталог RAL и не само.

Имаме и каталог с дървесни цветове от HPL материал, който облича ПВЦ-то. Това е водоустойчиво покритие, което няма проблем с директния досег с водата.

Гарантираща устойчивост, богатата палитра, в която се предлага, може да се съчетае идеално с толкова модерните плочки, имитиращи дърво!