Rumik
20 от 60 Продукта

Всички знаем как атмосферата на специалният повод става още по-празнична, когато я допълним с пиротехника.

Едно от най-важните условия обаче, които не трябва да неглижираме и подминаваме е избора на този вид увеселителни артикули да разчита само на лицензирани производители. Това е изключително важно, за вашата безопасност, както и тази на близките ви хора и околните.

Другият важен момент е спазването на определеното в инструкциите на продукта безопасно разстояние след запалването на фитила.

Едно от важните неща за нас е да удовлетворяваме желанията на нашите клиенти и да допринасяме за тяхното добро настроение. Но няма как да подминем и мерките за тяхната безопасност, именно заради това зареждаме пиротехника само от проверени търговци и производители.

В богатият ни асортимент ще откриете римски свещи, ракети, пиратки, бенгалски огън и многообразие от пиробатерии.

Гарантираме качеството на продуктите, които предлагаме, но не забравяйте, че този тип стоки са подходящи за употреба само на открити пространства.

Може да разгледате предлаганите от нас стоки в категория ПИРОТЕХНИКА онлайн, но закупуването им може да се осъществи само и единствено на място в магазина, където ще получите професионален съвет от нашите служители относно функциите на продукта, като например брой изстрели и времетраене на зарята. Без съмнение може да се доверите на консултантите от специализирания щанд и за начина на експлоатация на продуктите, така че тя да бъде максимално ефективна и удовлетворяваща.