Rumik
20 от 38 Продукта

Често в индустрии като мебелната промишленост, машиностроенето или хранително вкусовата промишленост, за улеснение в производствените процеси се използват пневматични бързи връзки и накрайници. Те намират и широко приложение в автосервизи и в работата в някои домашни условия.

Повечето пневматични бързи връзки за изработени от месинг, за да бъдат максимално олекотени. Те позволяват бързо и лесно освобождаване на маркуча, без да се налага допълнителното използване на специални инструменти. Фитингите се предлагат в огромно разнообразие от модели като нипели, муфи, колена, тройници, четворници и други. Всички са проектирани така, че да издържат на високо налягане, без значение дали ще се използват за преминаването на сгъстен въздух, нафта, масло или бензин. Този тип бързи връзки често се използват за изграждането на пневматични магистрали и са с вграден предпазен механизъм. При изключване ма маркуча, той автоматично спира притока на въздух, което осигурява допълнителна безопасност при работа и предпазва от наранявания.

Ще напомним, колко е важно да избирате продукти само от надеждни производители, които притежават необходимите сертификати за качество.

И ето тук е момента да споменем, че фирма „Румик“ е официален вносител за България на пневматични бързи връзки и накрайници на италианския производител VEPA. Фирмата се отличава с производството на качествени продукти и гарантира устойчивост и дълъг живот на експлоатация.