Rumik
20 от 169 Продукта

Магазин Румик не е просто магазин за строителни материали или обикновена железария. Магазинът е мястото, където клиента може да се загуби и изуми от огромното разнообразие от стоки, които предлага.

Нашето внимание не е насочено само към майсторите строители,  а към всеки, който превръща своите действия в майсторство в различни свери и аспекти. И ето тук, в тази категория ВИНАРСТВО И КОНСЕРВИРАНЕ, ние обръщаме специално внимание на майсторите винари, които обичат сами да произвеждат ферментирали алкохолни напитки. Тук са селектирани всички необходими аксесоари и продукти за консервиране, които ще са в помощ на любителите на домашното производство.

Подкрепяме винарството с няколко модела ябълкомелачки и гроздомелачки на разумна цена. За съхранението на виното сме предвидили различни видове и размери туби, бурета, дамаджани и стъклени бутилки, някои от които с атрактивен външен вид, което ги прави подходящи и за подарък за специален повод например.

За да бъдат домашно произведените алкохолни напитки с високо качество е необходима употребата и на различни добавки и аромати за вино и ракия, които допринасят за плътността на вкуса им. Знаем колко е важно за майстора винар високата оценка на другите след като опитат неговото производство. И за да може с гордост и без притеснение да предлага за дегустация продукта си, ние сме се погрижили с асортимент от качествени и широкоразпространени добавки и аромати, специализирани за качественото производството на вино и ракия.

Консервирането е друга неизменна част от бита на българина. Настъпването на есента задължително предизвиква нуждата и желанието за домашно направените сладка, компоти, туршии и други подобни консервирани храни. Няма българин, който да не обича консумацията на тези храни през студените зимни дни, а когато са направени в домашни условия насладата е още по-голяма.

Специално за консервирането се стараем да подбираме всички необходими размери буркани и бидони, както и аксесоарите към тях, а именно всички видове и размери капачки за буркани и затварачки към тях.

Няма как да пропуснем и ценителите на домашно приготвените мезета, чиято направа изисква месомелачка. За това предлагаме няколко модела, които задължително поддържат баланса между цена и качество.

Домашните мезета толкова добре си пасват с консервираните храни и домашно приготвените вино и ракия. Може ли да се сетите за празнична трапеза, на която не присъстват?

Ако и вие сте от майсторите любители на домашно производство, не се колебайте да разгледате категорията отделила специално внимание на винарството и консервирането.

 

Този сайт използва бисквитки