Rumik

Когато става въпрос за униформа, най-често търсените решения са тениските. Късият ръкав е най-практичен и удобен в топлите месеци и горещините. Те намаляват шанса от изпотяване и по този начин защитават работника от дискомфорт през деня.

Заради изчистеният и класически дизайн, те позволяват щамповане на фирменото лого, което е отличителният белег на Вашия бизнес.

Памучната материя винаги има предимство пред другите текстилни материали. Той е натурална материя, изключително приятна на допир и усет. Позволява на тялото да диша благодарение на растителния си произход. 

Ние сме подбрали най-търсените памучни тениски, подходящи да се превърнат в най-удобното работно облекло. Цветовете, на които сме заложили са класическото черно и тъмно синьо, отличителните червено и жълто, както и неутралното, подходящо за всеки бранш - сиво. 

Размерите са от S до Xl.

В тази категория сме помислили и за по-специалните работни ситуации, които изискват защита от замърсяване на дрехите. Предпазните престилки се предлагат също в няколко варианта!

 

Този сайт използва бисквитки