Rumik
20 от 31 Продукта

Ако искате практично, хигиенично и красиво решение за мивката в кухнята си това е правилният избор.

Мивките алпака са изключително издръжливи на натоварване, както и на високи температури. Поддържат се лесно и са устойчиви на почистване с всякакви препарати. 

Голямото разнообразие от предложения понякога затруднява изборa на потребителите. Мивката е едно от най-значимите приспособления в кухнята и трябва да се обърне специално внимание при нейния избор. 

За да улесним изборa Ви ще Ви дадем няколко основни въпроси, на които трябва да си дадете отговор при подбор на кухненска алпака мивка.

Най-основните въпроси касаят дизайна на самата мивка, мястото, с което разполагате в кухнята си, както и материалa, от който да е изработена.

При нас можете да откриете кръгли модели в различни размери, така че да паснат на отвора предназначен за поставяне на такъв тип умивалници.

Предложенията с по квадратна форма също са стилно решение за поставяне върху кухненския плот. При тях имате възможност да избирате дали да е с отвор само за смесител или вариант с втори отвор за дозатор.

Ако разполагате с повече пространство в своята кухня, то без проблем можете да заложите на двукоритните модели или тези с ляв или десен отцедник.

Решението и отговорите на въпросите по отношение на правилния избор за мивка се крият в кухнята Ви.

Заложете на най-практичния и функционален за Вас вариант и се доверете на нашите служители, които ще съдействат за възможно най-добрия избор.