Rumik
13 от 13 Продукта

За сухата баня, успешно спомага преградното стъкло, познато още като параван.

Според помещението, параваните за баня се предлагат в огромно разнообразие, различаващи се по размери и по вид.

Да започнем със стационарните.

Размерите варират от 70см до 110см. Това е стандарт, но при нас може да поръчате статичен параван с по-специфични размери. Не е тайна за никого, че поръчковите такива се оскъпяват и изискват малко повече време за направа.

Дебелината на стъклото обикновено е 6мм. и 8мм., като е двойно закалено за повече сигурност и безопасност от инциденти и наранявания.

Паравана може да бъде прозрачен, матов или с рисувано стъкло. Днешните модни идеи наложиха и производството на цветни скрепителни профили, като златисти, медни, иноксови и черен мат.

Параванът идва при нас окомплектован с държачи, закрепващ профил към стената и телескопично рамо, което осигурява по-голяма устойчивост.

Някои преградни стъкла имат допълнителна екстра към дизайна, това е включеният пешкирник, който може да се монтира от ляво или от дясно. Това прави паравана универсален и позволява монтажа му, независимо от разположението на стената.

За по-малките бани са подходящи сгъваемите паравани. Те се предлагат с размери от 70 до 120см. Прибират се до стената, това пести много място. Позволяват няколко вида монтаж, като статичен или пък между две стени. Като допълнение с друг сгъваем параван или с душ кабина.

Отваряемите предложения са решение, когато зоната за къпане трябва да се обособи самостоятелно в банята между две стени.

Тук разнообразието също е голямо, с две или три плъзгащи врати, а ако размерът е малко по-нестандартен, пазарът предлага и регулируеми паравани.

Към тази категория сме добавили и параваните за вана, отваряеми или статични, прозрачни, матирани или с рисувано стъкло.

За да можем да бъдем полезни и да дадем правилен съвет, заповядайте на място или ни се обадете. Ние ще се постараем да намерим оптималното решение за Вашата баня.

 

 

Този сайт използва бисквитки