Rumik

В Румик може да откриете богата гама на ламинати с различно ниво на устойчивост на натоварване. Богатата дървесна палитра предлага различнa дебелинa на ламелите:

6 mm;

8 mm; 

10 mm;

12 mm.

Нека Ви осигурим достъп до голямото ни разнообразие на подови настилки. Материалите се отличават по цвят, дебелина и качество. Това са част от основните фактори, които трябва да Ви насочват при избора на подходящата подова облицовка за стаята. 

Ламинираният паркет е известен с успешната си имитация на дърво, което го прави предпочитан за настилка на всички зони в дома Ви.

За допълнително улеснение при избора Ви разполагаме с подходящи за моделите первази, които да дадат желания завършек на монтажа. 

Освен завършеност на избраната подова настилка, той дава естествен преход от пода към стената. 

При подбора на первази и снадки за Вашия ламинат трябва да подходите с не по-малка прецизност, с цел постигане на максимално задоволителен ефект на пода в помещението.

И последно, но не на последно място, няма как да не споменен финалните щрихи на цялостната концепция. 

Помещението, което ремонтирате, няма как да придобие завършен вид без подходящия килим или постелка.

Изберете подходящия акцент за стаята и се насладете на поразителния ефект, които ще постигнете.

Наясно сме, че тайната на уюта и усещането за приятна обстановка се крие във всеки детайл и поради тази причина сме се погрижили да не пропускате нито една подробност при обзавеждането си.

 

 

Този сайт използва бисквитки