Rumik
20 от 113 Продукта

Внесете привлекателност и уют в жилището си, придайте характер на всяка стая в него. Дали за целта ще заложите на стандартното и класическото решение или ще бъдете дръзки и ще изберете екстравагантното, зависи само от собственото Ви виждане и това какво най-добре би паснало на останалата концепция на дома Ви.

Удоволствието от мекия допир на постелката под краката Ви дава усещане за уют и топлина. Това е най-изгодният и достъпен избор да осигурите топлина и удобство на стаята. 

Преди много, много години именно килимите са били едно от средствата за изразяване на различните култури. Това не се е променило и до наши дни.

Този компонент от интериора внася личен почерк и придава характер на помещението. 

Нашите текстилни настилки са подходящи както за хол и всекидневна, така и за коридора или детската стая, в която искате да оставите своя отпечатък.

А, за да осигурите максимална завършеност на жилището, ще предложим за Вас богат избор от постелки.

Изберете формата и десена, които искате да краси жилището, както и материала, който най-добре ще отговори на нуждите Ви и се насладете на резултата.

Изтривалките са важна част от помещението не само като допълнение към цялостния изглед на стаята, те помагат на помещенията да останат чисти и не позволяват внасянето на външни замърсявания.

Разполагаме с различни модели, изработени от суровини като гума, кокос или мокет. Разгледайте ги и заложете на най-подходящия вариант спрямо нуждите на помещението си.