Rumik
20 от 83 Продукта

В хладните или студени дни, винаги трябва да имаме под ръка връхна дреха. Когато сме на работа, тогава нещата стоят по-малко по-различен начин. Връхната дреха, трябва да е съобразена с движенията ни, с температурата в помещението или извън него, с вида на дейността, която се налага да извършваме.

Якетата предназначени за работна обстановка са проектирани по специални технологии, които да отговарят на изискванията и стандартите за комфорт и безопасност.

Според сезона, те са по-тънки или по-дебели, но достатъчно широки, за да не ограничават движенията. В повечето случаи материята е лека, непромокаема и не позволява напояване.

Зимните якета са ватирани с дебела подплата, която не позволява на студа да достигне тялото.

Производителите на работно облекло, винаги работят в посока, оптимизиране на качеството и разработват нови технологии, които да бъдат в удобство на майстора. Големите джобове са неизменна част от якето. Те служат за съхранение на най-нужните и използвани инструменти. Когато са в джоба, са под ръка на работника и определено пестят време и усилия. Някои джобове са допълнени с капаци или ципове, за да осигурят сигурност на чупливите или по-специални предмети.

Елекът е може би най-удобната връхна дреха, заради липсата на ръкави. Той топли, но и осигурява максимален комфорт в работната среда, като не ограничава движенията. Лек, но функционален, а наличието на джобове или качулка, допълват позитивите към него! При нас ще откриеш различни десени и размери.

В допълнение на тази категория имаме и светлоотразителни жилетки, в жълт и оранжев цвят. Те осигуряват перфектна забележимост, заради ярките си цветове. Светлоотразителните елеци се използват често при аварии, в строителството, и ремонтните дейности на открито, като тяхна задача е да осигуряват безопасност!