Rumik
20 от 166 Продукта

Без значение от помещението, през определени интервали от време, то има нужда от ремонт или дори просто освежаване. Начините, с които да реализирате това начинание, са много. Идеите за обновяване също могат да бъдат безгранични, независимо дали ще заложите на класически или по-дързък и екстравагантен дизайн.

Имаме удоволствието да Ви предложим подходящ вариант без значение на какво желаете да заложите. С нашите латекси и оцветители имате възможност да превърнете в реалност всяка хрумка и идея за изгледа на стаята, която искате да ремонтирате.

Латексите, които ще намерите при нас, ще придадат нов облик на всяко помещение и ще внесат свежест в него.

Нанесете белия цвят върху стените си и се насладете на усещането за чистота в дома си. Висококачествени, с висока устойчивост и отлична покривност латекси са лесни за нанасяне върху всяка повърхност. Разполагаме с водоразтворими варианти с дишащо покритие, които са прекрасно решение за всяко помещение.

Ако сте решили да заложите на нещо по-дръзко в дома си и да експериментирате с цвят, отново можем да помогнем.

Оцветителите, с които разполагаме, имат неограничена палитра от цветове, от които да изберете точния за Вас.

Тонер боите са подходящи за тониране както на водоразтворими бои, така и за самостоятелна употреба.

Предложенията, с които ще постигнете гланцов вид на стените и създадете перлен ефект, ще отговорят на всяка смела идея.

В асортимента си имаме тонираща боя, която е устойчива на светлина и е предназначена за всички бои и мазилки за вътрешно и външно приложение.

Дали ще заложите на традиционното бяло или ще бъдете дръзки в съчетание на различни цветове - имаме предложение за всяка идея!