Rumik
20 от 101 Продукта

За нас е важно качественото обслужване на нашите клиенти. Стараем се да можем да откликнем на всяка нужда и да намерим най-подходящото решение за всеки проблем, с който идвате при нас. Именно поради тази причина не спираме да разгръщаме асортимента си.

Нека Ви представим поне част от впечатляващото разнообразие от лепила, които ще намерите при нас.

Едва ли ще е изненада за Вас, че всяка такава субстанция е проектирана за конкретна цел. Точно това е причината да отделите специално внимание за какъв тип повърхности и материали е подходящо дадено лепило и до колко ще е подходящо за постигане на Вашата цел.

Универсалните модели са точното решение за всеки любител или домашен майстор. 

Бързосъхнещите разновидности за дърво могат да бъдат универсални, екстра силни или двукомпонентни. Изборът зависи изцяло от потребностите Ви.

Комбинацията на спрей и лепило би свършила страхотна работа за МДФ, гума, кожа и други материали, които имат нужда от фиксация.

За по-тесните специалисти можем да предоставим строителни лепила, такива за PVC, за лепене на огледала и стъкла в бита и на лекия автомобил.

Монтажните варианти за фаянс ще помогнат без затруднения за спойката на материала.

Ако решите да изолирате или облицовате - стиропотното лепило е точният избор за целта.

Тапетите прилепват с лекота, когато ги намажете с подходящия продукт.

Помислили сме и за по-нестандартните потребности на нашите клиенти.

Електропроводимото лепило ще се справи без затруднения с нагревателите на задното стъкло на Вашия лек автомобил.

Ремонтният вариант, който е подходящ за поправка на радиатори също е находка, с която можем да изненадаме посетителите си.

С помощта на червения осигурител за резби, който притежава високо ниво на якост, няма да имате проблем с монтажите. А ако се нуждаете от демонтаж или средна степен на здравина, то трябва да се доверите на синята течност от същия вид.

Погрижили сме се да осигурим продукти както за малките Ви проекти, така и за реализацията на сериозни ремонтни дейности, а това може да стане факт благодарение на правилния избор на лепило.