Rumik
12 от 12 Продукта

Поддръжката на изправно задължително оборудване за автомобила и следенето за неговата пълна наличност е отговорност на всеки примерен водач на превозно средство. Това оборудване е не само отговорност на шофьорите, но е и задължително от гледна точка на закона за движение по пътищата на Република България.

Към задължителните принадлежности спадат авто аптечките, светлоотразителните жилетки и триъгълници, пожарогасителите, веригите за сняг. Освен оборудването, което спомага за сигурността и безопасността на пътя има и други стоки, които е хубаво да присъстват в багажника на автомобила. Аксесоари като кабели за ток и въже за теглене биха улеснили значително шофьорите изпаднали в аварийна ситуация.

В днешни дни шофирането и придвижването по пътя могат да поднесат на всеки непредвидени ситуации, с които можем да се справим с лекота ако разполагаме с правилното оборудване и полезни аксесоари.

За предвидливите, които обичат сигурността и предпочитат да бъдат подготвени на пътя ние сме подготвени с разнообразие от интересни и различни решения за всеки автомобил.

Нашите консултанти са готови да съдействат на всеки клиент, който иска отговорно да обърне внимание на задължителното оборудване за автомобила си, както и да намери практични принадлежности за него.