Rumik
20 от 99 Продукта

Смело можем да застанем зад твърдението, че съвременният свят пряко зависи от електричеството, електро уредите и инструментите. В ежедневието или в работна среда дейностите ни определено стават по- леки с тяхна помощ. И няма как да не сте се сблъсквали с неприятната ситуация с късия кабел на електро уреда или инструмента, който ви трябва. Именно тези ситуации са наложили появата на удължителите и разклонителите. Освен, че удължават пътя на електро захранването, те са проектирани и с няколко гнезда, което позволява използването на няколко уреда едновременно. Няма дом или работно място, в което няма няколко разклонителя.

За избора на това универсално средство за пренос на енергия обаче трябва да се подхожда с внимание, както е с всичко, което свързваме с думата електричество. Обикновено натоварването на електрическата мрежа се предвижда предварително от електро техниците още при строежа на сградата или помещението, така че енергията да се разпредели правилно и равномерно, така че да се избегнат опасни ситуации и къси съединения в ежедневната употреба на електричество.

Днес пазара предлага огромно разнообразие от разклонители и удължители, които се различават по вида на буксата, материали, цвят, брой гнезда, дължина на кабела и производител. Излишно е да напомняме, че е препоръчително да се доверявате само на проверени и качествени стоки, които ще гарантират спокойна работа с електричеството.

Никога не е излишна и консултацията със специалист електротехник, за това какви разклонители са подходящи за вашите нужди.