Rumik
20 от 30 Продукта

В домашните ремонтни дейности или в работната среда, понякога налагат рязането на различни плоскости. 

Стенни ламперии, врати или подови настилки, изискват допълнително изрязване при монтаж. За хоби или професионални цели е добре да имаш електрически прободен трион.

Познат още като зеге, с него лесно се постига прецизно рязане на различни материали. Дебелината на плоскостта, определя дълбочината на среза.

Магазините предлагат зегета с различно ниво на мощност, като цената не е определяща за качеството на инструмента. 

Професионалните работни дейности, налагат работа с по-мощни електрически триони. Някои модели са допълнени с функции, които още повече улесняват работния процес.

Някои от тях са: LED осветление, за осветяване на работната зона, лазерна показалка, функция за прахоулавяне и SDS захващане. Всички тези допълнителни екстри, са в помощ на майстора и гарантират качествено изпълнение при рязане.

Вида на материала е определящ за ножа, който ще се използва. Предлагат се варианти с различна големина, дебелина и форма на зъбите. 

В строителството, дърводелството и производството на мебели, се използва още един полезен инструмент - циркулярът.

Той се използва за прецизната обработка на всякаква дървесина и е изключително удобен за работа. За смесено, напречно или надлъжно рязане, циркулярът е безценен другар и отлично допълнение към всяка работилница.