Rumik
20 от 39 Продукта

Противозамръзващите средства са твоят приятел в ледените дни, твоят надежден помощник в размразяването и почистването на стъклата и ключалките.

Образуването на лед върху стъклата на автомобила е едно от най-неприятните зимни преживявания, с които се сблъскваме в студеното време. Почистването на леда определено е изнервящо, особено сутрин, когато бързаме. За да го отстраним използваме стъргалки за лед, които са ефикасни, но имат и своите недостатъци. Почистването с тях отнема време и изисква усилия, което води до допълнително напрежение. В моментите, в които не сме преценили добре времето си и излизаш в последната секунда, стягането на лед дори може да ни откаже да използваме автомобила си.

Друго премеждие, което ни сервира зимният сезон са замръзналите чистачки и ключалки. Това предизвиква сериозно забавяне и напряга допълнително всеки шофьор. 

Добрите и качествени противозамръзващи средства, могат да осигурят безпроблемно размразяване. Без усилия, бързо и ефективно те се справят с леденото покритие, като осигуряват брилянтни резултати и добра видимост. За по-добро начало на деня ще ти предложим различни варианти и разфасовки на размразяващи препарати и средства.