Rumik
16 от 16 Продукта

Във всеки дом има ценни предмети, които имат нужда от защита. Знаем, че спокойствието и сигурността е важна за всеки, затова предлагаме разнообразие от сейфове, каси и пощи, които да спомогнат за по-голяма сигурност и комфорт в денят Ви. С различни предложения се стараем да удовлетворим предпочитанията, на всеки един от Вас. От класическия сейф с цифрово затваряне, през електронния дисплей, до съвременното решение за такъв, с пръстов отпечатък. В зависимост от  желанията - можете да защитите всяка скъпа за Вас вещ, както в дома си, така и на работното си място.

Металната касета за ключове също спомага за спокойствието във Вашето домакинство. Сложете на сигурно място всеки важен ключ! Не търсете къде е оставен ключът - той вече има своето място и винаги ще знаете къде е!

Не на последно място можем да споменем и пощенските кутии. Независимо от напредването на технологиите в наши дни, пощенската кутия все още намира не малко приложения в бита ни. С красивият си дизайн и голямото си разнообразие кутиите, които ще намерите при нас са страхотно допълнение към екстериора на всяка сграда или офис. Фасадата придобива завършен вид и приветлив облик с това допълнение!