Rumik
20 от 501 Продукта

Какво е модерната баня без подходящо подбраните аксесоари за нея?

Освен създадени за удобство и практичност, аксесоарите за баня придават завършен вид на санитарното помещение.

Да започнем с най-използваните хигиенни средства като сапун, тоалетна хартия, четка и паста за зъби. Именно заради постоянната им  употреба, по-удобно е да са позиционирани на една ръка разстояние. Ето защо сапунерките, дозаторите за течен сапун, държачите тоалетна хартия и чашките за четки за зъби са едни от първите аксесоари, които трябва да подберем. Разнообразието от модели е огромно. Освен по форми и дизайн, този тип аксесоари за баня се различават по материал, начин на закрепване, гаранционен срок, производител и цена.

Несъмнено едни от най-предпочитаните са тези, които запазват добър баланс между цена и качество. Аксесоарите изработени от неръждаема стомана са сред  най-купуваните. За качеството им гарантира 20 годишния гаранционен срок. Стоманените аксесоари могат да се монтират без притеснение във влажни и мокри помещения, не потъмняват и не ръждясват. Още едно от предимствата им е, че могат да се монтират посредством дюбели или с лепенка 3М, която е изключително устойчива и гарантира стабилност.

По- бюджетните аксесоари за баня също се нареждат в класацията сред най-продавани, но не отстъпват и тези, които се монтират с вакуумна система. Залагайки на тях, не е необходимо пробиване на плочките.

Вакуумните аксесоари са издръжливи на умерено натоварване до 5кг.

За да гарантират качествено закрепване, необходимо е да са съобразени някои важни условия. На първо място повърхността трябва да е гладка, а преди монтаж, предварително почистена.

Сред другите полезни и необходими аксесоари за баня са закачалките. Те могат да бъдат единични, двойни, тройни или за повече кърпи.

Няма как да пропуснем етажерките, като избора се разпростира измежду права или ъглова, единична, двойна или тройна. Етажерката може да бъде метална или стъклена, като последната може да е от прозрачно или матово стъкло.

Освен познатите и широко разпространени метални аксесоари за стенен монтаж, пазара предлага и по-интересни и различни керамични аксесоари. Техният дизайн разнообразен и именно заради атрактивната визия и разнообразието от цветове са изключително подходящ избор за допълнение на модерния и дизайнерски интериор в банята.