Rumik
20 от 51 Продукта

За да затвърдим позициите си като магазин, в който може да намерите всичко, от което имате нужда не спираме да се стремим към богат асортимент следвайки мотото „За всекиго по нещо“. И придържайки се към тази сентенция обръщаме внимание не само на любителите на автомобили, а и на тези, които предпочитат движението в приятните дни, които позволяват това, а именно вело маниаците.

Всеки притежател на велосипед може да намери практични аксесоари и принадлежности за превозното си средство.

За повече сигурност и свобода на придвижването предлагаме няколко модела вериги за заключване в разнообразни цветове, с ключ или с цифрова комбинация, за спокойствие на водачите на велосипеди. Заключващите устройства са едно от задължителните неща, които трябва да се подсигурят веднага след закупуването на велосипед.

Други практични аксесоари, които гарантират спокойствие при придвижване навсякъде и по всяко време са монтажните комплекти за бързо и безпроблемно отстраняване на евентуална повреда на гумите.

Зареждаме и допълнителни консумативи като спирачки, педали, вериги, обтегачи, задни и предни фарове. За допълнително удобство може да оборудвате колелото си със стойка за бутилка, кошница за багаж, звънци и тромби. Ако търсеният от вас продукт липсва в категорията ВЕЛО СТОКИ, не се колебайте да се свържете с нас.