Rumik
20 от 166 Продукта

Избора на подходящата торопочвена смес е много важен за правилния растеж и развитие на засятото растение. Именно в тези смеси семената покълват и се развиват, образува се кореновата система, която всъщност храни посева.

Днес богатото разнообразие на пазара предлага огромен избор от торопочвени смеси, създадени специално за различните нужди.

Хубаво е всеки любител или майстор градинар да има основни познания за посяването на различни цветя или култури, но всеки един специално създаден за тази цел продукт е с налично описание и полезни насоки за това как точно да бъде използван.

В категорията ще откриете тор за зелени или цъфтящи растения, за зеленчуци или универсални такива. И какво е богатата и красива градина без посети цветя и култури? След като подберете нужната торопочвена смес, може да насочите вниманието си към щанда със специално подбраните и най-масово разпространени и търсени семена.

Правилно посято и третирано, семенцето се превръща в красиво цъфнало цвете или свеж и вкусен зеленчук или подправка.

Освен семена за балконски и градински цветя ние от магазин Румик се стараем винаги да имаме най-полезните семена за зеленчуци и подправки.

 

Този сайт използва бисквитки