Rumik

Колко по-бодро и прекрасно е утрото, когато си се наспал добре! 

За да се будиш свеж, енергичен и в настроение е необходимо да избереш с внимание матрака! Комфортът през нощта оказва влияние за дълбокия и непробуден сън.

Само ако се замислим, та ние прекарваме една трета от живота си в сън. Той е важен за пълното възстановяване на силите ни, които сме изразходвали през деня.

Удобният и качествен матрак, гарантира доброто ниво на релаксация и оказва влияние върху здравето на човешкия организъм. Ето защо ние избираме Paradise.

Освен, че винаги изненадват нас и останалите клиенти със интригуващи промоционални оферти, покриват изцяло критериите ни за качество на продукта.

Най-използвани и познати са пружинните матраци. Издръжливи на натоварване, с добри ортопедични характеристики. Тук асортиментът е голям, от по-бюджетен вариант до по-луксозните серии.

Едно е сигурно, за дългогодишна и активна експлоатация, може да се доверите на този тип матраци.

Изработените от пяна, се различават един от друг по плътност, твърдост и състав. Могат да бъдат съставени от няколко слоя и именно различните комбинации, дават възможност за различно усещане според индивидуалните предпочитания и нужди на клиента.

Един от атрактивните и иновативни материали, които се използват при изработката на матраци е мемори пяната. Може да се каже, че тя напълно заема формата на тялото, според неговата позиция. Това предотвратява умората и има релаксираща функция.

Текстилните тъкани, които обгръщат матрака, също са от голямо значение за качеството на продукта. Допирът с кожата трябва да е мек и комфортен. Различните видове дамаски се обработват с алое вера, лавандула, жожоба. Те спомагат за освобождаването на натрупаната негативна енергия и въздействат чрез нежен допир, осигурявайки пълноценен релакс.

Иновативните технологии използват и нишки от кашмир, коприна, бамбукови влакна и др.

Пренеси се в рая, когато спиш! Избери матрак от нас!