Rumik
20 от 50 Продукта

Едно от първите неща, които виждат посетителите е именно звънецът. Ето защо този малък детайл не трябва да бъде подценяван.

На пръв поглед нещо съвсем незначително, това сигнализиращо устройство също има доста вариации като характеристики и дизайн.

На ред със съвременните методи за общуване като телефони и интернет, този малък компонент също остава важна част в начина ни на комуникация.

Звънецът е най-бързият начин да съобщим за пристигането си като застанем пред вратата на съсед, приятел или предприятие.

Ако сте решили, че е време за подмяна на стария звънец или просто имате нужда от закупуване на такъв, то значи сте на правилното място.

Един от най-съвременните избори в областта е безжичният звънец. Kакто може да се досетите от името му, той не налага свързване на бутона със сигнализиращото устройство.

Освен мобилността си, той е предпочитан избор и заради факта, че не налага допълнително пробиване на дупки.

Бутон-звънците вече сякаш не са толкова желан продукт поради налагането за свързване директно в мрежата, посредством кабел, но ако старияt и верен модел има нужда просто от подмяна и освежаване също можете да го откриете при нас.

Разполагаме с разнообразие от модели с различен брой мелодии и различен дизайн.