Rumik
20 от 364 Продукта

Правилният почистващ препарат е твоето мощно оръжие срещу най-упоритите замърсявания.

Ти имаш ли своето оръжие? Ако отговорът е не, ние ще те въоражим! Да, имаме препарати за всичко!

Едно основно почистване, задължително включва почистването на прозорците. За огледалния блясък и чистота на стъклата, ние предлагаме марките: Clin, Medix, Astonish и др.

За успешното отстраняване на упорити петна и замърсявания, върху тъкани и повърхности, добро почистващо средство е обезмаслителят. Ефективен за премахването на мазнини  от скари, печки, котлони. Разтваря силните замърсявания от кухненски шкафове, хладилници и др. повърхности. Марките, на които може да се има доверие са: Meglio, Чисто, Apolon и др.

Текстилните тъкани, често се сблъскват със замърсявания, които изискват по-силен препарат, за да бъдат почистени. За дрехи, най-често употребявани са препаратите с марката Vanish.

Ние сме обогатили избора с още няколко производителя, които се справят успешно със замърсявания от ръжда, трева, кръв вино и др. Качествени са продуктите на Sano и Kliri.

За другите текстилни повърхности предлагаме препарати, според тяхното предназначение. Препарат за мебели, килими и кожени изделия.

Готварска печка, хладилника, съдомиалнята, пералната - също се нуждаят от редовно почистване. Имаме специализирани почистващи препарати и за тях.

Банята е помещението, което изисква не само почистване, но и дезинфекция. За това е хубаво да се залага на специалните препарати за баня, които изпълняват тези функции. Cif, Domestos обикновена белина, Чисто са повечето универсални препарати, които намират широко приложение.

Не можем да пропуснем препаратите за под и верото, те налагат ежедневното им ползване. Fairy, Elvi, Feya, Pur, Ехо и много други са производителите на веро, който зареждаме.

Най-търсените препарати за под, са с марките Mr.Proper, Medix, Bene, Sano, но естествено, не предлагаме само тях.

Замърсяванията след ремонт, остатъци от цимент, вар или боя, се премахват безпроблемно с по-силни препарати, предназначени основно за това.

 

 

Този сайт използва бисквитки