Rumik
20 от 84 Продукта

По-спокойно ни е някък, когато заключим!

Времената, в които живеем днес, все по често налагат осигурителни системи. По-добре ни е, когато знаем, че домът ни, вещите ни и самите ние сме защитени.

Още в древни времена, хората са имали същите нужди като нас, същия инстинкт за съхранение. Едно от най-древните и стари заключващи средства е резето. Неговота поява е била предизвикана от нуждата да се заключват порти, врати и сандъци. Резето продължава да намира приложение и до днес. Елементарно проектирано, но ефективно, то осигурява умерена срепен на затваряне и защита.

Сюрмето е неговият по-модернизаиран вариант. Най-често се ползва като допълнение на интериорните решения на заключване. Предлага се в различна цветова гама, и се изработва от различни материални. Някои са предназначени за външна употреба и са защитени от външни влияния, като са устойчиви на корозия. В повечето случаи се използват за вътрешни помещения, често в дома.

Катинарите - познатия на всеки заключващ аксесоар. Спроред своето предназначение и място на употреба се съществуват много модели с различна степен на ниво на защита.

Днес продуктовата гама от заключващи системи е изключително разнообразна. Съвременния свят изисква защита, а съвременния човек се нуждае от сигурност.

Ние знаем това и сме готови да бъдем полезни във всяка ситуация!

Този сайт използва бисквитки