Rumik

Качественото закрепване и монтаж е приоритет на добрия майстор.

Крепежните елементи са задължителна част от строителството и ремонта. Те намират широко приложение в ежедневието и бита и са в помощ в много ситуации. Крепежите се оказват решение в непредвидими ситуации, често те са невидимият детайл, който придава завършения вид. Те са точното парченце от пъзела на всяка сглобка.

Крепежните елементи са разнообразни.

Един от най-търсените и универсални крепежи са винтовете. Те намират широко приложение и осигуряват здраво закрепване чрез резбовани валове. Предлагат се различни видове и размери, според тяхното предназначение. Най-търсените са винт за дърво, за метал и за гипсокартон.

Пироните са един от най-старите скрепителни елементи, те имат по-малка сила на задържане заради гладката си основа, но намират редица приложения в ежедневието. Използват се за гипсокартон, за закрепване на картини, за довършителни дейности или подови настилки.

Болтът е другият широкоразпространен крепежен елемент, който не може да бъде ефективно използван без гайката. Шайбата помага на този екип, като разпределя равномерно натоварването при монтажа.

Анкерните болтове са едни от най-здравите и надеждни закрепващи компоненти. Те предпазват от разместване и са различни видове: за зидария, вътрешно резбовани, кухо стенни и много други.

Монтажните планки са често използвани от професионалисти и любители. С изключително богатата гама от видове и размери, те могат да се ползват за закрепване на рафтове в интериора, за усилване на здравината на мебелите или за по-голяма устойчивост на монтажа.

Предимството на крепежните елементи пред залепването например, е че могат да се разделят, което позволява разглобяване.

Подбрали сме и най-търсените продукти от категория мебелен обков, които ще помогнат за ремонта или обновяването на мебелите. Предлагаме универсални, практични и интересни продукти за монтаж на етажерки и огледала.