Rumik
20 от 120 Продукта

Боядисването на стените у дома или офиса е неизбежно и наложително през определен период от време. За да изглежда помещението чисто, нанасянето на нов слой латекс винаги допринася за неговото освежаване.

Този процес може да се улесни значително, ако имате под ръка точните инструменти. Мечетата и валяците са едни от най-познатите и широко разпространени помощници в ремонтните дейности, когато говорим за пребоядисване. С тях нанасянето на новата боя се осъществява значително по-бързо и лесно. Богатото разнообразие от модели е съобразен с множеството приложения, които изискват тяхната намеса.

Стените в помещението, често са с голяма площ, а и да не забравяме, че има и такива с по-грапава повърхност. Специално за тях са създадени мечета за релефни повърхности, които значително улесняват бояджийския процес. Подбора на точния модел веднага оказва влияние, пести време и допринася за професионалния краен резултат.

С мече, латекса се нанася лесно и равномерно по площта. Особено удобен и удачен модел са тези, снабдени с допълнителен резервоар за боя, защото спестяват излишните движения и не на последно място материала.

Освен по размер, мечетата се различават и по материала, от който са направени. Като започнем от универсалните модели, минаваме през полиакрилните и полиамидните, подходящи за водоразтворими бои, латекси и фасагени. Завършваме, но не изчерпваме своя асортимент с плюшените, велурени и микрофибърни и полиестерни вариации.

Мечетата са полезен бояджийски аксесоар не само за нанасянето на боя. Те са успешен помощник и при употребата на лепила, за тях се предлагат и допълнителни ролки и няма как да не споменем, че  са в отличен тандем с ваничка за боядисване.