Rumik

БИОПОН ЕЛИКСИР УНИВЕРСАЛЕН 35МЛ - #296009

Каталожен №: 296009

Код на производителя: 5904517221734

3.30 лв.

Biopon Duo универсален елексир - подхранва и регенерира растенията.

БИОПОН ЕЛИКСИР УНИВЕРСАЛЕН 35МЛ

Иновативен двукомпонентен тор за подхранване и бързо възстановяване на декоративни растения, съхранявани на закрито и на балкони. Особено се препоръчва за цветя, страдащи от различни проблеми (бавен растеж, недостатъчен цъфтеж, нездравословен вид), но може да се използва и като превантивна грижа за здрави растения.. Зеленият кондиционер осигурява основните хранителни вещества, необходими за растежа и цъфтежа, а кафявия регенератор укрепва растенията, намалява стреса, причинен от презасаждане или неправилна грижа и възстановява баланса.

Когато се комбинират, кондиционер и регенератор възстановяват жизнеността на растенията, здравия външен вид, както и красвия цвят на цвета и листата. Иновативен начин на дозиране на необходимото количество тор под формата на ампула. 
Просто отчупете върха на ампулата и поставете в саксията (не режете с ножица). Двата компонента на торта ще осигурят оптимална комбинация от хранителни вечества за Вашите цветя. Продължава да действа до 4 седмици, дори след изтичане на съдържанието на ампулата. 
 

Разфасовка 35 ml
Приложение За градина
Вид Елексир