Rumik

ДЕТСКИ СТОЛ CARMEN 7033 - СИВО - ЧЕРЕН - #3520224_2

Каталожен №: 3520224_2

133.56 лв.

Детски стол Carmen 7033 - сиво-черен.

ДЕТСКИ СТОЛ CARMEN 7033 - СИВО - ЧЕРЕН

Детски стол Carmen 7033 е перфектният избор за всеки, който търси добро качество на разумна цена. Моделът е с изчистен, класически дизайн, подходящ за всеки интериор. Особено удачен е за ученици. Изключително здравата дамаска, от която е изработен, гарантира неговата издръжливост. Пълнежът на седалката и облегалката осигурява необходимата мекота и комфорт при използване. Ергономичните седалка и облегалка позволяват спокойното отпускане на тялото.
Функционален и удобен, стол Carmen 7033 се отличава с широкото си приложение и може да се впише към всеки интериорен дизайн.

 

Оборудван с удобни подлакътници за осигуряване на максимален комфорт на вашето дете. Независимо от предназначението – стол за компютър или детски стол за бюро, подлакътниците са важен елемент от всеки детски стол, защото осигуряват стабилна опора не само за ръцете, но и за цялото тяло. Спомагат за поддържането на изправена коректна позиция на тялото, което е особено съществено за естествената структура на гръбначния стълб на вашето дете. Създават удобство и допринасят за спокойния стоеж, като премахват напрежението в раменете и гърба. Благодарение на подлакътниците вашето дете ще почувства безспорните предимства на детски стол от серия Carmen.

 

Детски столове Carmen са оборудвани с колелца, които осигуряват на вашето дете неограничена свобода на движение и мобилност. Въртящият механизъм ще разнообрази часовете за учене на детето и ще внесе радост и веселие. Осигурете на детето си безупречен комфорт, защото той е непосредствено свързан с умственото развитие на детето, както и с неговото емоционално състояние. 

 

Регулиране на височината:
Снабден с газов механизъм за регулиране на височината. Тази незаменима функция ви дава възможност да нагласите височината на вашия стол за компютър спрямо височината на бюрото и спрямо индивидуалния ръст на детето. Тази настройка е от изключително значение за създаване на спокойна и здравословна среда. Всеки родител е добре да осигури на детето си детски стол за бюро, който да отговаря на специфичните му
потребности, а благодарение на функцията за регулиране на височината вие ще имате възможност да създадете комфорт до най-малкия детайл.

 

Максимално натоварване - 100 кг:
Детски столове Carmen са здрави и стабилни столове, които издържат на напрежение и тежест, съобразени с максималното натоварване на всеки детски стол. Високото качество на всеки детски стол за бюро или компютър гарантират вашето удобство и спокойствие. Издръжливостта на всеки стол зависи пряко от начина на експлоатация - препоръчва се нежно и внимателно използване, за да удължите възможно най-много живота
на своя стол.

Компактен пакетаж и лесно транспортиране:

Комплектуван и опакован в разглобен вид, което позволява лесното им транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтажа и демонтажа ще намерите приложени в опаковъчния кашон.

Всеки има възможността и уменията да сглоби даден стол, като следва стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

Марка Carmen
Височина седалка от земята 40 - 48 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 86 - 94 см
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип стол Офис стол
Дълбочина 16 CM
Тегло 10 KG
Вид Столове
Гаранция 24 месеца
Материал ПВЦ
Цвят Черно+сиво
Максимално натоварване 100 кг