Rumik

ДУШЧЕ ЗА ТРЪБА КРЪГ 22СМ ОГЛЕДАЛЕН 24061 - #370771

Каталожен №: 370771

Код на производителя: 3800223418241

14.85 лв.

Душ за тръба.

ДУШЧЕ ЗА ТРЪБА КРЪГ 22СМ ОГЛЕДАЛЕН 24061


Душът е един от доминиращите компоненти на комфортен живот. Той трябва не само да осигурява санитарни и хигиенни нужди, но и да допринася за създаването на условия за максимална релаксация, поддържане на тонуса и заздравяване. Ето защо придобиването и инсталирането на конструкцията не може да се свежда единствено до техническия процес. Душ глава за водни процедури е основният елемент, струва си да го изберете внимателно.

На съвременния вътрешен пазар има огромен избор от душове с различни конфигурации и модификации. За да задоволят нуждите на потребителите, производителите създават дизайни с големи размери за просторни бани и компактни – за малки помещения. Душ главите се различават по методите на работа, допълнителните функции и производствения материал.

Важна техническа характеристика е типът закрепване на душа. Има два основни типа фиксиране на структурата на душ:

Стационарни. Той е разделен на два варианта: стена и таван. Така душовите глави най-често се фиксират в каюти и кутии. Основните държачи на системата са скоби и аксесоари.
С гъвкав маркуч. Това е така нареченият ръчен модел, когато държачът за поливане може да бъде монтиран отстрани на ваната или да бъде част от дизайна на смесителя. Такава душ кабина с маркуч е много удобна опция, тъй като ви позволява бързо и без усилие да пренасочвате потока вода на правилното място.
 

Цвят Бял
Материал Пластмаса
Приложение За баня
Размер 22 cm