Rumik

ЕЛ.МИКСЕР ЗА БЕТОН И СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ RM2000 ROTOR 12044 - #129331

Каталожен №: 129331

Код на производителя: 6427494028039

84.20 лв.

Елекрически миксер Rotor RM2000.

ЕЛ.МИКСЕР ЗА БЕТОН И СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ RM2000 ROTOR 12044

Електрическият миксер ROTOR RM2000  е основна част от оборудването в света на строителството, като е специално проектиран да направи смесването на строителни материали много по-лесно и по-ефективно. Този електрически миксер има впечатляващата мощност от 2000 W и скорост на въртене от 930 оборота в минута, което му позволява лесно и бързо смесване на големи количества материали.

Едно от най-важните предимства на машината ROTOR RM2000 е, че е много компактна и лесна за управление, с размери на шнека 120 x 590 mm . Това го прави идеален за използване в малки пространства или зони с ограничен достъп. Освен това електрическият миксер е лесен за съхранение, като е подходящ за съхранение в малки пространства или в зони, където мястото за съхранение е ограничено.

ROTOR RM2000  е оборудван с централна ос, с миксиращи лопатки, които се въртят бързо, хомогенизирайки и смесвайки ефективно строителните материали. Това е съществен елемент за получаване на хомогенна и добре разпределена смес по отношение на количеството вода и цимент/замазка.

Електрическият миксер е идеален за използване в голямо разнообразие от строителни приложения, включително смесване на хоросан, цимент и други подобни строителни материали. Освен това, благодарение на високата си мощност и скорост на въртене, електрическият миксер ROTOR RM2000 може да се използва и за смесване на други материали с висока плътност или разтвори с висок вискозитет.

Това устройство е идеално за строители, строителни работници или занаятчии, които трябва редовно и ефективно да смесват строителни материали. Благодарение на компактния си дизайн и висока мощност, ROTOR RM2000  може да направи работата по-лесна и по-ефективна за своите потребители.

В допълнение, този електрически миксер се предлага с набор от допълнителни функции, като здрав и издръжлив корпус, който осигурява защита срещу случайни повреди, както и ефективна система за охлаждане, която предотвратява прегряване по време на интензивна употреба.

В заключение, електрическият миксер ROTOR RM2000  е основно строително оборудване, което е в състояние бързо и ефективно да смесва различни строителни материали, което прави работата по-лесна и по-ефективна за своите потребители. Благодарение на своите усъвършенствани характеристики, този електрически миксер е подходящ за използване в широк спектър от строителни приложения.

Цвят Жълт
Напрежение 230V - 50Hz
Материал Метал
Приложение Строителство
Вид Миксери
Размер 120 x 590 mm
Тегло 2 KG
Мощност 2000 W