Rumik

ЕРГОНОМИЧЕН ОФИС СТОЛ CARMEN 7520 ЧЕРЕН-ЧЕРВЕН - #3520244_2

Каталожен №: 3520244_2

285.26 лв.

Ергономичен стол Carmen 7520 - черен - червен.

ЕРГОНОМИЧЕН ОФИС СТОЛ CARMEN 7520 ЧЕРЕН-ЧЕРВЕН

Ергономичен стол Carmen 7520 - черен - червен.

Комфорт на най-високо ниво:

Ергономичният офис стол Carmen 7520 притежава модерна визия и голям брой функции, които ви позволяват да го настроите и регулирате спрямо вашите предпочитания. Столът е проектиран да осигури не само удобство, но и правилна позиция на тялото. Моделът е с мека седалка и висока, извита облегалка, която е леко разширена в областта на раменете, а в задната ѝ част е заложена регулируема лумбална опора. Комфортът е завършен от регулируеми подлакътници и подглавник, мултиблок механизъм и люлееща функция за релакс.

Отлично качество:

Ергономичният офис стол Carmen 7520 е изработен от висококачествени материали, следвайки последните тенденции в офис обзавеждането. За седалката и облегалката му е избрана актуална комбинация от дамаска и мрежа, които се отличават с висока износоустойчивост и еластичност. Базата на стола е изработена от алуминий, което осигурява стабилност и допълва чудесно иновативния му дизайн.

Коригиране на облегалката за глава:

Ергономичният офис стол Carmen 7520 се грижи за комфорта на всяка част от вашето тяло, за да сте пълноценни и свежи през целия ден. Неговият мек подглавник ще осигури опора за врата и главата ви. За максимално удобство, той може да се наклони под различен ъгъл само с едно движение напред или назад.  Неговата височина също може да се регулира с помощта на въртящия механизъм от задната страна – развивате, местите нагоре или надолу до желаното ниво и завъртате обратно.

Коригиране на подлакътниците:

Подлакътниците на ергономичния офис стол Carmen 7520 имат 5 нива на височина, които са обозначени с цифри отстрани. За да ги регулирате, натиснете бутона от външната страна, задръжте и вдигнете или спуснете до желаното ниво.

Лумбална опора:

В задната част на облегалката на ергономичния офис стол Carmen 7520 е вградена малка възглавничка, която осигурява опора в лумбалната област, за да не страдате от болки в кръста. Ако желаете може да промените нейната позиция, чрез преместване нагоре или надолу.

Мултиблок:

С помощта на мултиблок механизма може да заключите стола в избрано положение като фиксирате облегалката и седалката под наклон. Така може да запазите най-удобната за вас позиция. За целта използвайте лоста в ляво под седалката.

Регулируем люлеещ механизъм:

За максимален комфорт по време на работа, ергономичният офис стол Carmen 7520 има люлеещ механизъм. Той може да бъде регулиран спрямо вашето тегло и предпочитания от въртящия механизъм под седалката. От него може да коригирате съпротивлението на облегалката при люлеене, а ако искате изцяло да деактивирате люлеещата функция, фиксирайте стола в позиция, чрез мултиблок механизма.

Коригиране на височината на стола:

Ергономичният офис стол Carmen 7520 може да бъде регулиран по височина благодарение на вградения газов амортисьор в основата му. Разстоянието на седалката от земята може да се коригира в границите от 45 до 53 см. За да настроите стола според вашия ръст, използвайте лоста в дясно под седалката.

Стабилна основа с колелца:

Основата на ергономичния офис стол Carmen 7520 е изработена от алуминиева звезда с черни полипропиленови колелца, които са подходящи за меки настилки. Това ви осигурява мобилност и вече няма нужда да ставате, за да се преместите до която и да е точка в офиса.

Максимално натоварване до 130 кг.:

Функциите и качествата на ергономичния офис стол Carmen 7520 са съобразени с неговото максимално натоварване до 130 кг. За да ползвате дълго и безпроблемно своя стол, спазвайте допустимото натоварване.

Марка Carmen
Цялостна височина 115 - 123 см
Ширина с подлакътници 63 см
Височина седалка от земята 45 - 53 см
Максимално натоварване 130 кг
Материал седалка Мрежа, Полиуретан
Материал облегалка Мрежа, Полипропилен
Лумбална опора Регулируема
Тип подглавник 2D
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип подлакътници 1D
Цвят Червен/Черен
Гаранция 24 месеца
Вид Офис Стол
Тегло 17.50 KG
Дълбочина 16 CM
Тип стол Ергономичен
Тип механизъм Мултиблок - заключване в различни позиции
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Материал подглавник Дърво, Еко кожа