Rumik

FM MODULATOR C42 - CARBON - #035709

Каталожен №: 035709

13.40 лв.

FМ тнасмитер С4.

FM MODULATOR C42 - CARBON

Усъвършенствана аудио функционалност: Зарядното устройство за кола C42 разполага с екранен дисплей и Hi-Res звук, което ви позволява да се наслаждавате на висококачествени аудио и визуални ефекти, докато шофирате.
Двойна свързаност: Снабдено с USB и Bluetooth връзка, това многофункционално устройство позволява безпроблемно поточно предаване на музика и зареждане от различни устройства, като гарантира, че оставате свързани в движение.
MP3 плейър и активиран Bluetooth: Зарядното за кола C42, комбинация от MP3 плейър и Bluetooth връзка, осигурява несравнимо музикално изживяване, докато шофирате.
Преносимо и стилно: Със своя компактен дизайн и елегантно черно покритие, зарядното за кола C42 е едновременно преносимо и стилно, добавяйки нотка елегантност към интериора на вашия автомобил.
Лесна инсталация и функционалност: Просто го включете в запалката на колата си и се насладете на удобството на разговори със свободни ръце, бързо зареждане и възможности за FM предавател, като паметта при изключване запазва настройките ви непокътнати.

Приложение Автомобили
Вид Трансмитер