Rumik

ГРУНД НОН-ДРИП 1Л. ФЛЮГЕР - #055422

Каталожен №: 055422

Код на производителя: 5701573772855

13.60 лв.

ГРУНД НОН-ДРИП 1Л. ФЛЮГЕР

Некапещ грунд на водна основа за грундиране на леко кредави и или много попиващи основи. Алкалоустойчив с много добри проникващи и укрепващи свойста, като по тази начин осигурява добро сцепление на следващия слой.

Подходящ за грундиране в интериора на строителни материали като шпакловки, гипсократон, бетон, мазилки, тухли и др. Продуктът е син но изсъхва прозрачно. Основа: Трябва да бъде чиста, суха, компактана и подходяща за грундиране.

Почистете силно кредавите повръхности.Нанасяне: Нанесете в равномерен слой за предпочитане чрез четка ,може и чрез валяк. Повърхността не трябва да бъде лъскава след нанасяне. Мин.работна температура по време на приложение и съхнене +5 C,макс.влажност 80% Време за съхнене при 20 C i 60 % отн. влажност: сух на допир - 1 час, нанасяне на следващ слой - за боя след 6 часа, за полагане на тапет след 18 часа. Разходна норма: 3-7 m2L. в зависимост от основата и метода на нанасяне. Разреждане: Използва се неразреден.Възможно е разреждане 1:1 с вода предиполагане на тапети върху леко абсорбиращи повърхности. Почистване на инструменти: с вода.

Съхранение на неотворена / отворена опаковка: на сухо и хладно място, плътно затворена. Пазете от измръзване. Използвайте защитно обурудване при работа. Срок на годност: 5 години от датата на производство (год/мес/ден), посочена в/у опаковката. Съдържа биоциден продукт, CMIT / MIT (3:1), BIT и CMIT / MIT (3:1). Може да предизвика алергична реакция.

Марка Flugger
Цвят Прозрачен след изсъхване
Разфасовка 1 L
Вид Грунд
Покривна способност 3 - 7 M²/L
Средства за нанасяне Четка, Валяк
Време за съхнене 6.00 H