Rumik
20 от 23 Продукта

Да поговорим за снежните дни от годината. През зимния сезон, натрупалият сняг ограничава преминаването по пътищата и тротоарите. Почистването на снега, може да се окаже лесна задача, ако сме подготвени навреме, с подходящото гребло. В зависимост от дебелината на снежната покривка, греблата се предлагат с различна степен на издръжливост.

Ситуацията е определяща за избора на подходящото гребло. Когато тя изисква по-голяма степен на натоварване, се налага да се подготвим с по-здраво и устойчиво гребло. 

Такива са тези с лопата, която е изработена от качествена и по-дебела пластмаса, или с метална такава. Дръжката трябва да е удобна за работа и не на последно място - надеждна.

Сигурни сме, че при нас ще намериш подходящото гребло за теб и за твоята мисия. Подготви се предварително и бъди една крачка пред снежните утрини, когато пътя до колата ти е затрупан. 

Една малка разновидност на греблото е лопатата. тя намира приложение у дома, в градина, в строителството, къмпингарството и мн. др. 

С удобната лопата, можеш да почистиш градината и да я приведеш в прилежен, галещ окото вид. Сгъваемата лопата е отличен другар в гората, където си избрал да опънеш палатката си. 

Изкопай най-огромната дупка в пясъка на морето и привлечи вниманието на околните.

Ние знаем кой е най-добрият синхрон! Един инструмент - много приложения!