Rumik
20 от 46 Продукта

Възглавници, ах, този приятен и полезен аксесоар, без който не можем!

Да започнем с моделите за сън, които сме подготвили за Вас!

Винаги съобразени с качеството и цента!

Със силиконов пълнеж и бамбукови нишки - този модел гарантира подобрение на съня, като регулира правилното положение на тялото. Антибактериалните бамбукови нишки спомагат за облекчението на мускулите на врата и раменете. Оптималният комфорт се дължи на този добре проектиран модел с множество положителни качества.

Моделът против хъркане, дава надеждни и положителни резултати при хората с този неприятен проблем. При правилна експлоатация и поддръжка на възглавницата е възможно дори облекчение на съществуващи болки в гърба, често главоболие или проблеми с кръвообращението.

За възглавницата с дишаща 3D меш мембрана, можем да изтъкнем ползата, че поддържа постоянна температура през цялата нощ. Осигурява спокоен сън като изпарява излишната топлина и влага.

Повечето модели са антибактериални.

Да обърнем внимание и на декоративните възглавници за интериора и градината. Ще се изненадате от качеството на тези стоки и на свежите цветни десени, които ще паснат идеално на мебелите на двора. Единични, двойни, детски, предложенията ни са модерни и смело заставаме зад твърдението, че са добро попадение!