Rumik

Освен за изгледа на дома ни трябва да помислим и за неговата сигурност, когато правим ремонт. 

Освен естетическата визия, към която всеки се стреми, вратите във всяко едно помещение в дома трябва да са сигурни и стабилни. Независимо дали говорим за входната врата или за интериорна, качеството при този компонент не трябва да търпи компромис.

Знаейки това и мислейки за нашите клиенти, ние от Румик, сме помислили за стилни, достъпни и надеждни предложения.

Нека разгледаме по-детайлно различните разновидности, които ще намерите при нас.

В магазина ще откриете няколко модела на входни метални врати, които поддържаме като наличност. Размерът им е стандартен, а монтажът - безпроблемен.

За да можете безпогрешно да съчетаете сигурност и стилен вид на дома си, ще предложим стабилна блиндирана врата, с която да се чувствате в безопасност.

Интериорът Ви има нужда от нова врата? Касата е за подмяна след ремонт или пък имате такава, но крилото вече е нелицеприятно и се нуждае от подмяна?

Ще намерите решение за всеки един от тези проблеми. 

За улеснение на клиентите ни, предлагаме различни видове и размери каси, които да паснат на всеки светъл отвор.

Касата за панелни жилища без къртене дава допълнително удобство за монтажа. 

Стандартната каса или така наречената каса щок е най-малката права каса и е с дебелина 9 см. Тя не се нуждае от первази, но винаги можете да добавите такива ако желаете.

Регулируемият вариант се предлага в различни размери и покрива целия отвор, което не налага подмазване след монтажа.

Разнообразието от модели врати също не отстъпва по бройка на касите.

Изберете орех, дъб или акация и внесете стил на прехода между помещенията си. Ако желанието Ви е да внесете усещане за чистота, то белите врати са точно за Вас.

Изберете размера, който ще пасне на отвора Ви, заложете на плътен модел или такъв със стъкло и разгледайте офертите, които имаме за Вас.

Имаме за Вас модели, които благодарение на плътната си структура са устойчиви на влага и износване, спомагат за звуко и топлоизолацията на помещенията и са стабилни на износване и надраскване.

Ще сменяте вратата на банята? Цветните вариации на алуминиеви врати Ви очакват да ги грабнете.

Гарантираното качество и изгодната цена са само част от преимуществата на нашите врати. Възползвайте се от тях без да се замисляте!