Rumik
1 от 1 Продукта

Каква подова настилка предпочитате?

Много хора са убедени в твърдението, че ламинатът придава уют в помещението! Ние също вярваме в това, но и вярваме, че не винаги цената определя качеството.

Подбрали сме варианти в широк ценови диапазон, като не правим компромис с качеството. Ще се убедите сами, само ако решите да ни дадете шанс.

В шоурума на втория етаж на магазина, ще намерите разнообразието от ламиниран паркет, което търсите.

С дебелина от 7 мм. до 12 мм., както и с различен клас на устойчивост и натоварване, AC4, AC5. С фаска или без, ламинираният паркет позволява монтаж не само на пода, а и върху стената.

Днес това е широко приложима практика, диктувана от съвременните тендеции. Облицована колона, зад спалнята или дивана, може и зад телевизора, монтиран по този нестандартен начин, ламинатът, придава изискан вид на интериора. Така стои тежко и луксозно, в същото време приятно и успокояващо! И Вие може да впечтлите гостите!

Уютът е гарантиран, ако изберете дървесните десени. От светли до по-тъмни тонове, както и такива, които се доближават до естествения вид на дървото.

Искате по-модерерна подова настилка? За Вас са вариантите, които имитират бетон или толкова нашумелия винтидж ефект.

Не знаете как да комбинирате ламината с цвета на стените? Доверете се на нашия опит! Различните изисквания на клиентие ни карат да се интересуваме от последните тенденции.

Стремим се да сме запознати с новостите, а придобитата практика през годините, е доразвила нашия дизайнерски поглед и идеи.

Може да сте сигурни, че ще подходим с внимание и ще се отдадем изцяло в търсенето на мечтаната визия на Вашия интериор.