Rumik
1 от 1 Продукта

Ние, в Румик знаем колко е важна защитата в жилището, а още по-добре ако бъде съчетано с достъпно предложение.

Имаме удоволствието да Ви запознаем с нашето предложение, което съчетава в себе си качество и надеждност на достъпни цени.

Внесете стил в дома си с вертикалните щори, които ще намерите в магазина. Те са модерният заместител на завесите, идеално съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстилната завеса. 

Можем да предложим богата цветова гама с различна степен на пропускане на светлината, а 36 месечната гаранция дава спокойтвие и сигурност.

С руло моделът, както и Ден и нощ, позволяват сами да можете да контролирате достъпа на топлина и светлина през прозореца, както и каква видимост да има през него.

Римските разновидности могат да бъдат акцент или допълнение към интериора, които внася артистичност и изящество на помещението. 

За класически външен вид бихте могли да се доверите на дървените хоризонтални щори, те ще допълнят уюта с естествената красота и топлина в стаята.

За комфорта на открито имаме удоволствието да Ви запознаем с тенти тип сенници. С тяхна помощ ще се справите със засенчването на външните си площи.

Защитете дома си от слънчевите лъчи с помощта на външните ролетни щори. С тяхна помощ ще се предпазите от горещините през летните месеци, а зимата ще запазите топлината в стаята и по този начин ще спестите и от отопление. 

Благодарение на възможността за поръчки по индивидуален размер и богатата цветова гама ще намерим решение за всеки прозорец в жилището Ви.

Направете дома си прохладен през горещите дни и топъл през студените месеци.