Rumik

КОЛЕДНА ВИСОКА ЧАША СЪС СИЛИКОНОВ КАПАК В КУТИЯ МОД.24623 - #109002

Каталожен №: 109002

Код на производителя: 2000000246239

8.80 лв.

Висока коледна чаша с силиконов капак в празнична кутия.

КОЛЕДНА ВИСОКА ЧАША СЪС СИЛИКОНОВ КАПАК В КУТИЯ МОД.24623

Тази висока коледна чаша е идеалният спътник за вашите празнични напитки. Изработен от висококачествен порцелан, той се отличава с празничен дизайн, който незабавно ще ви пренесе в коледния дух. Чашата се доставя с удобен силиконов капак, който помага да запазите напитката си топла и предотвратява всякакви разливи.

С голям капацитет, тази чаша е идеална за наслада от горещо какао, кафе, чай или друга празнична напитка по ваш избор. Високата му конструкция позволява лесно боравене и приляга плътно в ръката ви.

За да бъде още по-специален, тази чаша се предлага опакована в празнична кутия, което я прави идеален подарък за приятели, семейство или колеги. Кутията е красиво декорирана с празнични шарки и дизайни, засилващи цялостното празнично усещане.

Внесете настроение и топлина във вашия празничен сезон с тази висока коледна чаша. Независимо дали е за ваше собствено удоволствие или като добър подарък, тази чаша със сигурност ще се хареса на всеки, който я получи. Наздраве за весела и светла Коледа!

Цвят Червен
Материал Порцелан
Тип Коледни
Вид Чаша за кафе/чай