Rumik

ЛЕКО ЛАЗУРЕН БЕЗЦВЕТЕН ЛАК 650МЛ - #050200

Каталожен №: 050200

Код на производителя: 3800738079531

10.20 лв.

ЛЕКО ЛАЗУРЕН БЕЗЦВЕТЕН ЛАК 650МЛ

Описание
Лазурен лак Леко, създава устойчиво покритие което се използва за декорация и защита на дървени предмети и повърхности (дограми, врати, веранди, беседки, ламперии и други), които се използват в открити и закрити помещения.

Лазурният лак е безцветен и придава привлекателен външен вид на дървесината чрез подчертаване на естествената шарка на дървото. Притежава отлична покриваща способност и гарантира дълготрайна защита срещу неблагоприятни атмосферни условия, влага и UV лъчи. Характеризира се с много добра разливност, а при съхнене не образува сбита утайка.

Начин на употреба

Новите повърхности трябва да бъдат почистени от прах, мазни петна и други замърсявания. Грундирайте с Леко грунд за дърво импрегнационен.
Преди нанасяне върху стари повърхности премахнете ерозиралата дървесина, почистете от смола и остатъци, нанесете кит върху пукнатините и върху други дефекти. Следва шлайфане на дървената повърхност и почистване от прах.
Преди нанасяне, лазурният лак за дърво се разбърква добре. Разреждане не е необходимо, но в случай, че желаете да го направите, лазурният лак може може да се разреди с разредител AMB (до 5%).
Средства за нанасяне - четка, валяк, пистолет. Ако използвате четка, тя трябва да бъде устойчива на разтворители. Ако използвате валяк, то дължината на влакното трябва да бъде от 2мм до 6мм.
Лакът може да се нанася в два слоя, но това увеличава разходната норма. Вторият слой може да се нанесе след пълното изсъхване на предходния (след 24 часа).
След приключване на работа, инструментите трябва да се измият с разредител AMB или разредител МРТ.
Неподходящи основи за нанасяне: метални повърхности, циментови, варо-циментови, варо-пясъчни мазилки, боядисани дървени повърхности.

Марка Оргахим
Цвят Безцветен
Разфасовка 650 ML
Покривна способност 8 - 13 M²/L
Средства за нанасяне Четка, Валяк
Време за съхнене 24.00 H