Rumik

ЛЕПИЛО ЗА АВТОСТЪКЛА CLASSIC PU-50 310ML 5890023701 WURTH - #055217

Каталожен №: 055217

Код на производителя: 8605021386977

15.30 лв.

ЛЕПИЛО ЗА АВТОСТЪКЛА CLASSIC PU-50 310ML 5890023701 WURTH

Специално създадено за бързо и безопасно подготвяне на автомобила за шофиране.
Със стандартен модул.
Използва се за всички видове превозни средства, микробуси, камиони, автобуси и търговски превозни средства.
Подходящ за автостъкла с интегрирани антени, непроводими.
Не пречи на работата на интегрирани антени в стъклото (например Audi, BMW, Mercedes Benz и др.).
Предотвратява появата на корозия.
Подходящ за използване върху алуминий, магнезий, елементи от каросерията и различни материали (например Audi A8, Jaguar XJ и др.).

Доказана надеждност.
Отговаря на всички изисквания на производителите на автомобили за първоначален монтаж.

Инструкции
Отстранете старото/повредено предно стъкло съгласно инструкциите на производителя. Отстранете старото лепило от каросерията. Почистете добре всички повърхности преди да нанесете лепило. Използвайте продукта само със съответните артикули на Wuеrth, необходими за правилна употреба. Използването на грундове е задължително. Следвайте инструкциите на производителя на автомобила при работа.

Внимание
При подготовката на повърхностите трябва да се използва Активен Чистител и Праймер на Wuerth. Продуктите трябва да бъдат инспектирани, за да се гарантира, че не изтичат. При нанасяне на лепило автомобилът не трябва да бъде на крика. Обърнете внимание на сроковете на приложение, времената на сушене и времето, след което автомобилът може да се използва след залепяне на автостъклото.
Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпростната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

Марка WÜRTH
Цвят Черен
Разфасовка 310 ML
Приложение Автомобили