Rumik

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ 6040 NEW - #077039

Каталожен №: 077039

Код на производителя: 6988354226076

234.00 лв.

Комплект PVC шкаф за баня . Водо и влагоустойчив с нивелиращи се крачета и панти със "soft close" механизъм.  Бял порцеланов умивалник.

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ 6040 NEW

Комплектът PVC шкафове за баня е популярен избор за много собственици на жилища, които искат да инсталират нова мивка в банята си. PVC (поливинилхлорид) е пластмасов материал, който е лек, издръжлив и устойчив на влага, което го прави идеален материал за шкафове за баня.

Комплект PVC шкафове за баня се състои от шкаф, тоалетка и мивка. Шкафът често е проектиран с множество рафтове или чекмеджета, за да осигури достатъчно място за съхранение на кърпи, тоалетни принадлежности и други основни принадлежности за баня. Плотът и мивката могат да бъдат направени от различни материали, включително мрамор, гранит, порцелан или стъкло.

Друго предимство на PVC шкафовете за баня са ниските изисквания за поддръжка. Те не изискват редовно запечатване или специални почистващи продукти, което ги прави относително лесни за поддръжка.

Като цяло комплектът PVC шкафове за баня може да бъде стилно и рентабилно допълнение към всяка баня, осигурявайки достатъчно място за съхранение и издръжлива повърхност, която може да издържи на влагата и влажността, които често се срещат в банята.

Марка Interceramic
Монтаж Стоящ
Дебелина 15 ММ
Вид Шкаф
Приложение За баня и тоалетна
Материал ПВЦ
Височина 85 CM
Широчина 60 СМ
Цвят Бял
Дълбочина 44 CM