Rumik

МЕДИКС СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ 1.5КГ - #040897

Каталожен №: 040897

Код на производителя: 3800069406570

5.95 лв.

МЕДИКС СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ 1.5КГ

Специалната сол включва 3 действия: 1. омекотява водата 2. предотвратява натрупването на котлен камък 3. удължава живота на съдомиялната машина. Солта омекотява водата, като помага за отстраняването на калция от нея и спомага за по-ефективното действие, както на почистващия препарат, така и на съдомиялната машина. MEDIX Action Salt предотвратява отлагането на варовик по съдовете и съдомиялната машина и така удължава живота ѝ. Използвайте за безупречни резултати и блестящи от чистота съдове без петна!

Разфасовка и дозировка:
1.5kg
Напълнете отделението за сол според инструкциите на производителя на съдомиялната машина – тя автоматично ще дозира необходимото количество сол при всяко миене.

Подходящ за:
• съдомиялни машини

Нашият съвет:
За постигане на най-добри резултати проверявайте често и поддържайте отделението пълно с MEDIX Action Salt. Това е особено препоръчително, ако водата в региона е много твърда. За най-добра ефективност използвайте MEDIX Action Salt в комбинация с останалите препарати от серия за съдомиялни машини MEDIX.

Важно: Съдомиялната машина е снабдена със система за омекотяване на водата, която работи ефективно само когато е пълна със специална сол. Други видове соли биха могли да съдържат примеси, които увреждат филтърния блок на съдомиялната машина.

Марка Medix
Разфасовка 1.5 KG
Приложение За съдомиялна