Rumik

МЕТАЛЕН ШКАФ CARMEN CR-1260 LZ - #3580036_1

Каталожен №: 3580036_1

335.16 лв.

Метален шкаф Carmen  CR-1260 LZ.

МЕТАЛЕН ШКАФ CARMEN CR-1260 LZ

Метален шкаф Carmen CR-1260 LZ

Метален шкаф CR-1260 LZ от серия шкафове Carmen е подходящ за съхранение на документация, като отделните шкафове със самостоятелни врати дават възможност за разделяне на документите по вид и категория, а заключването на всяка врата с различна ключалка позволява различни нива на достъп на персонала до документите. Всяко от отделенията разполага с подвижен рафт, който може да се регулира по височина или да се премахне при нужда от съхранение на по-обемни вещи. Сивият цвят на шкафа и гладкото прахово боядисване му придават класически изглед и съответно безпроблемна интеграция във всяка официална офис среда. Шкафове от серия Carmen са изключително практично, надеждно и модерно решение за всеки офис или дом.

Метален шкаф Carmen CR-1260 LZ


Метален шкаф Carmen CR-1260 LZ

Надеждно заключване

Всеки един метален шкаф от серия Carmen разполага с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигури сигурността, на която разчитате за вашата документация и вещи. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.


Конфигурирайте пространството във вашия шкаф според предпочитанията си

Всеки метален шкаф от серия шкафове Carmen разполага с допълнително подсилени рафтове, които можете да размествате, както пожелаете. Тяхната мобилност ви позволява да регулирате височината на отделенията според собствените си предпочитания и нужди. Така можете максимално да използвате капацитета на вашия метален шкаф, за да съхранявате различни по височина папки.

Метален шкаф Carmen CR-1260 LZ

Марка Carmen
Брой рафтове 5 бр.
Покритие Грапаво-шагрен
Тип шкаф За документи
Ширина 89.8 см
Дълбочина 16 CM
Тегло 46 Kg
Вид Шкаф
Материал ПВЦ
Височина 100 MM
Цвят Светлосив (RAL 7035)
Максимална товароносимост на един рафт 40 кг