Rumik

МЕТАЛЕН ШКАФ CARMEN CR-1264 J - #3580040

Каталожен №: 3580040

221.76 лв.

Метален шкаф Carmen CR-1264 J.

МЕТАЛЕН ШКАФ CARMEN CR-1264 J

Метален шкаф Carmen CR-1264 J

Метален шкаф Carmen CR-1264 J е здрава и надеждна офис мебел, подходяща за съхранение на документация, предмети и ценни вещи. Моделът е оборудван с един метален рафт, който може да се регулира по височина в съответствие с конкретната функция на шкафа. Двете врати са плъзгащи се и разполагат със стъклени елементи, които излагат на показ съдържанието на шкафа. Заключващият механизъм гарантира сигурността на вещите в шкафа. Стабилната и издръжлива на натоварване прахово боядисана метална конструкция пък е гаранция за дълготрайна и безпроблемна употреба. 

Метален шкаф Carmen CR-1264 J


Метален шкаф Carmen CR-1264 J

Надеждно заключване

Всеки един метален шкаф от серия Carmen разполага с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да осигури сигурността, на която разчитате за вашата документация и вещи. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя. Специалният цветен механизъм над ключалката показва дали шкафът е заключен или не, за да се ориентирате бързо и лесно.


Конфигурирайте пространството във вашия шкаф според предпочитанията си

Всеки метален шкаф от серия шкафове Carmen разполага с допълнително подсилени рафтове, които можете да размествате, както пожелаете. Тяхната мобилност ви позволява да регулирате височината на отделенията според собствените си предпочитания и нужди. Така можете максимално да използвате капацитета на вашия метален шкаф, за да съхранявате различни по височина папки.

Метален шкаф Carmen CR-1264 J


Метален шкаф Carmen CR-1264 J

Лесен монтаж

Всички метални шкафове се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. Следвайте приложените инструкции за монтаж, в които ясно и точно са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.


 

 

Марка Carmen
Максимална товароносимост на един рафт 40 кг
Брой рафтове 1 бр.
Покритие Гладко
Тип шкаф За документи
Ширина 89.8 см
Дълбочина 16 CM
Тегло 28.60 Kg
Вид Шкаф
Материал ПВЦ
Височина 100 MM
Цвят Светлосив (RAL 7035)
Вместимост стандартни класьори А4 - 7 см 24 бр.