Rumik

ОФИС СТОЛ CARMEN 6002 - СИВ - #3520261

Каталожен №: 3520261

156.24 лв.

Офис стол Carmen 6002 - сив.

ОФИС СТОЛ CARMEN 6002 - СИВ

Офис стол Carmen 6002 - сив.

Закачлив дизайн и удобство:

Офис стол Carmen 6002 ще внесе настроение в офисния или домашен интериор с дамаската в два цвята. Облегалката и седалката са плътно прилепнали една към друга, за да осигурят на седящия максимално удобство. Седалката е мека и достатъчно широка, за да се настаните удобно и да забравите за дългите часове работа. Подлакътниците спомагат за отнемане на напрежението в гърба, като осигуряват за ръцете здрава опора. Удобно решение с класически дизайн и модерни функции.

Нека и ръцете си почиват:

Част от тайната на удобния офис стол се крие в комфортните подлакътници. Отпуснете спокойно ръце върху изящно извитите подлакътници, които гарантират предотвратяването на натрупване на умора не само в ръцете, но и в цялото тяло.

Коригиране на височината:

Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Ползотворна работа в съчетание с релаксираща почивка:

Доказано е, че люлеенето успокоява ума и създава настроение. Благодарение на регулируемия люлеещ механизъм или така нареченият tilt tension механизъм, с който е снабден Carmen 6002, имате възможността да си откраднете кратка релаксираща почивка по време на работния ден. С него може да настроите силата на люлеене на стола или да го фиксирате в изправено положения.

Без ограничения в движението:

Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Почувствай свободата на движение:

Вашият офис стол позволява свободно въртене на 360º в безброй обороти. Може да променяте позицията си във всяка една желана посока. Почувствайте свободата и комфорта от движението на своя стол.

Максимално натоварване: до 100 кг:

За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги избирайте модела спрямо структурата на собственото си тяло. Подходящият стол осигурява комфорт през целия работен ден и поддържа коректна структура на тялото. Не забравяйте, че прекалено малкият и несъобразен с вашите особености стол може да даде негативно отражение върху собственото ви здраве. Не правете компромиси със себе си!

Марка Carmen
Височина седалка от земята 45 - 55 см
Ширина с подлакътници 63 см
Цялостна височина 94 - 104 см
Тип колелца Полипропиленови - подходящи за мека настилка
Материал подлакътници Полипропилен, Хром
Тип на база Дърво с метална сърцевина
Тип механизъм Tilt tension - с функция за люлеене или фиксиране в изправена позиция
Тип стол Офис стол
Дълбочина 16 CM
Тегло 11.50 Kg
Вид Офис Стол
Гаранция 24 месеца
Материал Дамаска
Цвят Сив
Максимално натоварване 100 кг